Hoş geldiniz

UHA HABER MERKEZİ
25.08.2021 - 11:20:08
Ege Bölgesi Ege Bölümü İzmir

GÜNCEL YAŞAM

UNİ MEDYA YAYINCILIK YURT GENELİ BÜROLARINI AÇMAYA BAŞLADI

İZMİR (UHA) -

Avrupa ve Türkiye geneli bir çok bölge ve illerde bürolarını hizmete açan Uni medya grubu haber ve yayıncılık faaliyetlerine başladı.

Uni medya Basın Grubu ve Uni Medya Yönetim kurulu Başkanı Ragıp Lapçin Türkiye geneli bir çok bölgede ve illerde bürolarını açmak için kolları sıvadığını ve tecrübeli yol arkadaşlarıyla birlikte yollarına devam edeceklerini belirtti. Uni Haber Ajansı ve Uni Tv İzmir Bürolarını hizmete açtııklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Lapçin, Uni Haber Ajansı Manisa İl temsilcisi Mihriban Koçak'ın sorularını cevaplandırdı.

Ragıp Lapçin yaptığı açıklamasında " Uni Medya sektörü olarak  Uni Haber Ajansı'mız; Uni Tv ve Ulak Anadolu olarak yayıncılık hayatımıza başladık gerek Ulusal ve Yerel medyalara haber servisi yapan ajansımızın Ulke genelinde Bölge, İl Temsilcilerimizin yanısıra muhabir kadrosunu oluşturduk. Allah nasip ederse bazı önemli illerimizde bürolarımızı açmaya karar verdik Edirne, Ankara , İstanbu'un yanısıra bugünde İzmir'deyiz ve büromuzu açtık Allah utandırmasın Durmak yok hizmete devam " dedi.

Haber: UHA HABER MERKEZİ