Hoş geldiniz

UHA HABER MERKEZİ
28.09.2021 - 12:25:10
Ege Bölgesi İç Batı Anadolu Bölümü Kütahya

BELEDİYELER GÜNCEL SAĞLIK

LÖSEV’DEN BAŞKAN IŞIK’A YAŞAM SERTİFİKASI

KÜTAHYA (UHA) -

KÜTAHYA / UHA  - LÖSEV Eskişehir Halkla İlişkiler Sorumlusu Yasemin Durukan, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı makamında ziyaret ederek, Başkan Işık’a LÖSEV Yaşam Sertifikası’nı takdim etti.

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Eskişehir Halkla İlişkiler Sorumlusu Yasemin Durukan, Belediye Başkanı Işık’ın makamında gerçekleşen ziyarete lösemi hastalığı ve LÖSEV’in çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Lösemi hastalığının bulaşıcı olmayan, tedavi edilebilen bir hastalık olduğunu vurgulayan Durukan, löseminin tedavisinde gönüllülük esasının çok önemli olduğunu belirtti.

Kütahya Belediyesi’nin LÖSEV ve Lösemili çocuklar için üstüne düşen görevi yerine getireceğini dile getiren Başkan Işık, LÖSEV’in en önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi olduğunu hatırlatarak, bağışlanan her kanın yeni bir hayat olduğunun unutulmaması gerektiğini ifade etti.

Ziyaret sonunda LÖSEV Eskişehir Halkla İlişkiler Sorumlusu Yasemin Durukan, Başkan Işık’a LÖSEV’e verdiği desteklerden dolayı LÖSEV Yaşam Sertifikası verdi.

Haber: UHA HABER MERKEZİ