Hoş geldiniz

UHA HABER MERKEZİ
29.10.2021 - 16:14:55
Marmara Bölgesi Güney Marmara Bölümü Bursa

GÜNCEL GÜNDEM KUTLAMA MESAJLARI

GÜRSU KAYMAKAMI YAVUZ'UN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

BURSA (UHA) -

Gürsu Kaymakamı Naif Yavuz' un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı yayınladı

Gürsu Kaymakamı  Naif Yavuz' mesajında;  “ Bugün esaret zinciri vurulmaya çalışılan bir milletin yeniden dirilişinin, tarih boyunca dünyaya hükmetmiş Türk Milletinin, sonsuza kadar yaşatma azmi ile kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 98. Yıldönümüdür.

Büyük Türk Milletinin en büyük bayramı olan Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıl dönümünü milletçe büyük bir sevinç ve coşku ile kutluyoruz ve sonsuza kadar da kutlama azmindeyiz.

Cumhuriyet binlerce yüzyıllık Türk tarihinde görülmemiş bir olgu bir harekât, bir devrimdir. Cumhuriyet yurdumuzun milli kültürümüzü dünyanın en mağrur ve en üst medeniyet seviyesine çıkarmaktır. Bu sebeple çok değerli ve öncelikli korunması gereken hazinemizdir. Türkiye Cumhuriyetinin her zaman iç ve dış düşmanları olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Binlerce yıldır bu topraklarda aynı bayrak altında yaşan insanlar üstüne planlar yapılmış ve yapılmaya devam etmektedir.

 Sevgili Gençler,

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün deyimi ile geleceğin ümidi, ışıklı çiçeklerisiniz. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bu eseri onlara bırakacağım ve gözüm arkada kalmayacak ve Türkiye Cumhuriyeti her manasıyla Türk milletinin öz ve öz aziz malıdır kıymetli evlatların elinde daima yaşayacak ebediyen yaşayacak sözleriyle işaret ettiği ve Cumhuriyeti emanet ettiği siz gençlersiniz. Türkiye Cumhuriyeti dünyanın en gelişmiş ve müreffeh ülkesi oluncaya kadar var gücümüz ile çalışmalıyız.

 Bununla birlikte bilim ve teknolojinin hızla gittiği dünyamızda Atatürk’ün Cumhuriyeti emanet ettiği siz gençlere düşen görevin tarihine, vatanına, öz vatanına, birlik ve beraberlik olduğunu da asla unutmayacağız.

 Bu duygu ve düşüncelerim ile Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

 Cumhuriyetimizin 98. yıl dönümünü hepinize ve hepimize kutlu olsun.” İfade etti.

Haber: UHA HABER MERKEZİ