Hoş geldiniz

UHA HABER MERKEZİ
03.12.2021 - 23:01:10
Ege Bölgesi İç Batı Anadolu Bölümü Kütahya

BELEDİYELER GÜNCEL SPOR YEREL

ENGELLİ DERNEK VE SPOR KULÜPLERİNE ZİYARET

KÜTAHYA (UHA) -

Kütahya Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Kütahya’da bulunan engelli dernekleri ve spor kulüplerini ziyaret etti.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle Kütahya Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Keziban Çolak ve müdürlük personeli Kütahya’da hizmet veren engelli dernekleri ile birlikte spor kulüplerini ziyaret etti. Ziyarette dernek üyelerine Kütahya Belediyesi hijyen seti hediye edilirken, derneklerin ihtiyaç ve talepleri alındı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Türkiye Sakatlar Derneği Kütahya Şubesi, Kütahya Engelliler Umut Spor Kulübü Yardımlaşma Derneği, Altı Nokta Körler Derneği, Kütahya Çölyak, PKU ve Metabolik Hastaları Derneği, Kütahya İşitme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü, Kütahya Engelliler Zafer Spor Kulübü, Şizofren Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Yardımlaşma Derneği, Beyazay Derneği Kütahya Şubesi, Kütahya Özel Eğitim Derneği, Kütahya Sempati Engelliler Spor Kulübü, Dumlupınar Sağırlar Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü, Anadolu Engelliler Yardımlaşma Derneği, Hayal Şekeri Sosyal Farkındalık Derneği, Biyonik Kulaklıklı Çocuklar Derneği ziyaret edildi.

Haber: UHA HABER MERKEZİ