Hoş geldiniz

UHA HABER MERKEZİ
26.01.2022 - 07:12:09
Marmara Bölgesi Güney Marmara Bölümü Bursa

GÜNCEL HAYVAN

CANVET VETERİNERLİK’TEN; CAN DOSTLARA DESTEK

BURSA (UHA) -

Bursa Canvet veteriner kliniği Veteriner Hekim Ahmet Metin Başkanlığında Bursa’da kar yağışının etkili olduğu yüksek kesimlerde sokaktaki can dostlarımız köpek, kedi ve kuşlara yem ve mama desteğini sürdürüyor.

Canvet Veteriner Kliniği Yönetim kurulu Başkanı ve sahibi Veteriner Hekim Ahmet Metin Alkan ve Canvet veteriner kliniği çalışan personeli, Bursa ve bölgesinde sokak hayvanlarının soğuk havalardan olumsuz etkilenmemeleri ve beslenmelerine destek olmak amacıyla farklı noktalara mama dağıtımı yaptılar.

Sokaktaki can dostlarımız kedi ve köpekleri kendi elleriyle de besleyen Canvet veteriner kliniği Sahibi Veteriner Hekim Ahmet Metin Alkan ve ekipleri, sokak hayvanlarına yönelik mama desteğini periyodik olarak kış boyunca devam ettirecek.

Veteriner Hekim Alkan can dostlarını sevgisiz de bırakmıyor. Dondurucu soğukla birlikte yaşamları zorlaşan sokak hayvanları için Bursa halkını duyarlı olmaya davet eden Canvet Veteriner Kliniği sahibi ve Yönetim Kurlu Başkanı Veteriner Hekim Ahmet Metin Alkan ise "Soğuk havanın etkili olduğu bu günlerde, yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını beslemek için çalışmalarımızı artırıyoruz. Vatandaşlarımızdan da evlerinin önüne bir kap mama ve su koyarak bu konuda hassasiyet göstermelerini diliyoruz" dedi.

 

Haber: UHA HABER MERKEZİ